Skip to main content

Rust in mijn hoofd

De coachsessies hebben mij veel gebracht. Ik ben als mens veranderd, sta veel meer stil bij zaken, mijn eigen gevoelens en gedrag. Ben me ook meer bewust van wat goed voor me is (sporten, gezond eten, grenzen aangeven, om hulp vragen). Dit levert me rust en balans op.

De diverse oefeningen en vragen van Janine hebben mij in beweging gezet. Deze coaching is voor mij echt een verrijking. Zonder de sessies zou ik niet of in vele mindere maten stil gestaan hebben bij mezelf. De bewustwording en het zien van verbanden heeft mij veel inzichten gegeven over wie ik ben, waarom ik ben wie ik ben en het besef dat ik in ontwikkeling zal blijven.

Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, voel de balans tussen werk en privé ook beter. Kan nu beter zaken loslaten en de knop omzetten. Ik ben een betere versie van mezelf geworden. Ik ben trots dat ik de stap heb genomen om de coachsessies te gaan volgen en me nu heel tevreden en gelukkig te voelen. De ondersteuning van Janine heb ik als zeer positief ervaren. Vanaf moment 1 voelde het vertrouwd en werd er echt naar me geluisterd.

Dankjewel Janine!

M.S.